Genel

Reklam Tanıtım

// REKLAM TANITIM NEDİR?

Reklam Tanıtım Nasıl Yapılır?

Reklam Tanıtım; her hangi bir ürün, isim, marka veya firmanın ihtiyaç sahibi olan kişilere ulaştırmak amacıyla düzenlenen ve yayınlanan çeşitli türleri olan bir duyuru sistemidir.

Bizde bu konuda size her türlü desteği sağlıyoruz. Reklam sektörü ticaret yapan herkesi yakından ilgilendiren bir konudur ve her firma ya da marka reklam yapmak zorundadır.

Sizde, size hangi reklam türü gerekiyorsa bize bildirin ve hemen sizde kazanmaya başlayın.

Reklam Türleri Olarak Ne Yapıyoruz?

  • Dijital Reklam (Sosyal Medya, Web Site, Reklam Filmi vs.)
  • Video Reklam (Ürün Tanıtım Çekimi)
  • Görsel Reklam (Ürün Fotoğraf Çekimi)
  • Matbaa Reklamları (El İlanı, Broşür, Kartvizit, Sticker, Katalog, Cam Giydirme, Koni, Duba, Bayrak vs.)

Dijital Reklam

Son dönemlerde en popüler olan reklam türüdür. Bilindiği gibi artık 7’den 77’ye herkes aktif birer Sosyal Medya kullanıcısı ve bu durumda en çok vakit geçirilen ortamda haliyle Cep Telefonları (Akıllı Cihazlar) oluyor.

Peki bu Dijital Reklam olarak nasıl bir dönüşüm sağlanır. İlk olarak yapılması gereken etkili bir reklam projesidir. Tabi ki burada WTR Ajans olarak biz devreye giriyoruz. Size uygun olan en etkili reklam türünü seçip, dikkat çekici bir reklam görseli ya da videosu hazırlayarak sizi milyonlarla buluşturuyoruz.

Video Reklam

Bu reklam türünde daha çok Televizyon Kanalları gibi ya da dijital platformlarda işe yarayan video ile reklam yayınlama yapılır.

Tanıtmak istediğiniz şey ürün veya firmanız olacak şekilde Yüksek Çözünürlüklü olarak net ve anlaşılır bir tanıtım videosu çekilir ve ardından etkileyici bir kurgu ve montaj ile tasarlanıp yayına verilir.

Bu aşamada yapılacak tüm işlemler ekibimiz tarafından itina ile yapılmaktadır. Size hiç bir şekilde yük bindirmeyip sadece kazanç sağlamanıza olanak tanıyoruz.

Görsel Reklam

Bu reklam türünde daha çok Sosyal Medya gibi ya da dijital platformlarda işe yarayan görsel ile reklam yayınlama yapılır.

Tanıtmak istediğiniz şey ürün veya firmanız olacak şekilde Yüksek Çözünürlüklü olarak net ve anlaşılır bir fotoğraf çekilir ve ardından etkileyici bir montaj ile tasarlanıp yayına verilir.

Bu aşamada yapılacak tüm işlemler ekibimiz tarafından itina ile yapılmaktadır. Size hiç bir şekilde yük bindirmeyip sadece kazanç sağlamanıza olanak tanıyoruz.

Matbaa Reklamları

Bu reklam türü çok geniş kapsamlıdır ve ihtiyacınız olan tüm matbaa reklamlarını isteğe özel olarak tasarlayıp müşterilerin dikkatini çekmeye başlıyoruz.

El ilanı, broşür, kartvizit, magnet, insert, sunum dosyası, etiket, karton çanta, antetli kağıt, zarf, bloknot, makbuz, takvim ve extra ürünler olarak aklınıza gelebilecek bir çok basım olacak reklam ürünleri ile sizi müşterilere bir adım daha yakınlaştırıyoruz.

Sohbete Başla!
Scan the code
Merhaba 👋
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?